Tjeerd Langstraat – Eeuwig Donker

Tjeerd Langstraat - Eeuwig Donker omslag

Rechercheur Jan Vos doet samen met zijn partner onderzoek naar de gruwelijke moord op twee jonge loverboys. Terwijl het onderzoek moeizaam vordert, maakt Carla, een van de meisjes die werd aangetroffen op de plaats delict, een opvallende transformatie door. Ze lijkt haar leven weer op te pakken na haar traumatische ervaringen en ziet de toekomst met haar jonge zoontje Alexander met vertrouwen tegemoet. Maar Carla blijkt meer te weten over de moorden op de twee jongens die haar jarenlang hebben uitgebuit. En waar is de mysterieuze Sofiya die samen met Carla vast werd gehouden en plotseling verdween?

 

Eeuwig donker is verkozen tot beste boek 2017 door de jury!

Uit het juryrapport:

Een spannende thriller met een aangrijpende historische proloog, die direct de interesse wekt. Vervolgens gaat het verhaal verder in een heel andere setting, namelijk loverboys in Nederland. Maar dit is niet minder meeslepend. De personages hebben een psychologische diepgang en niets is wat het lijkt.

Fijne schrijfstijl, leest als een speer door. Ik wilde het boek in een keer uitlezen! Het verhaal is spannend opgebouwd met meerdere verhaallijnen. Lekker afwisselend! Het verhaal is ook realistisch weggezet, ondanks dat het zo afschuwelijk is.

 

Benieuwd?

Indies steun je door hun boeken te kopen!

Klik hier om Eeuwig Donker te kopen als papieren boek.

Klik hier om Eeuwig Donker te kopen als e-book.