Stem!

Scroll nadat je het formulier hebt ingevuld helemaal naar boven. Het kan zijn dat je nog moet bevestigen dat je geen robot bent. Ook staat helemaal bovenaan de bevestiging dat je stem is binnengekomen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de shortlist én uiteindelijk de winnaars? Schrijf je dan in voor de mailinglijst (we gebruiken je e-mailadres alleen voor sporadische updates over de uitreiking). Klik hier om je in te schrijven.

Het formulier staat onder deze korte boodschap van onze sponsor, Kobo Writing Life!

Kobo Writing Life: helpt jou jouw lezers te bereiken, waar ze ook zijn.

Kobo Writing Life is het gratis zelfpublicatieplatform van Kobo waarmee je gemakkelijk eBooks kunt maken, uploaden en verkopen via de Kobo-winkel en de winkels van onze (inter)nationale boekenpartners. Het is onze missie om het voor jou op deze manier gemakkelijk te maken om jouw boek bij lezers te krijgen. Waarom? Omdat we in verhalen geloven. Verhalen vormen wie we zijn, maken het leven mooier en kunnen de wereld om ons heen veranderen.

Start nu met publiceren op www.kobo.com/writinglife

Verzonden? Scroll helemaal naar boven om te zien of je nog moet bevestigen of je geen robot bent. Robots mogen namelijk niet stemmen.