Patricia van der Broek – Belast verleden

Patricia van der Broek - Belast verleden omslag.jpg

Als de jonge advocaat Ozan Özkan spoorloos verdwijnt tijdens een heiweekend, buigt rechercheur Thiemo Ravenhorst zich in Belast verleden met zijn team over de zaak. Heeft de verdwijning te maken met homofoob geweld of de aanstaande fusie van het kantoor waar Ozan werkt?
Al snel blijkt de verdwijning de opmaat naar meer ellende. In Ravenhorsts zoektocht naar de waarheid vallen er meer slachtoffers en lijkt iedereen iets te verzwijgen. En wanneer ook zijn nieuwe collega minder evenwichtig lijkt dan hij dacht, wordt het zaak om de onderste steen boven te krijgen.

 

Belast verleden is verkozen tot boek met het meest verrassende personage 2017 door de jury!

Uit het juryrapport:

Een intrigerend verhaal, waarin herkenbaar ‘gedoe’ op kantoor moet worden opgelost tijdens een heisessie maar uitmondt in moord.

Krispijn was een personage uit het boek dat mij echt heel erg boeide. Terwijl ik hem echt niet uit kon staan, vond ik zijn stukjes het leukste om te lezen. Hij is dan ook zo’n personage dat je het hele verhaal verdacht, maar waar uiteindelijk iets heel anders mee gebeurt. Hij paste erg goed in het verhaal en zo’n personage zouden meer boeken moeten hebben.

Benieuwd?

Indies steun je door hun boeken te kopen!

Klik hier om Belast verleden te kopen als papieren boek.