Miranda Hillers – Kai & Liam

Miranda Hillers - Kai omslagKAI
We lagen samen in de box. We speelden samen in de zandbak. We liepen hand in hand naar school. We ervaarden de eerste kus met elkaar. We deden het voor de eerste keer met elkaar. Nu haat ze mij.

STELLA
Je kent het vast wel. Iemand die veel voor je betekent. Een belangrijk persoon van wie je weet dat die ook om jou geeft en die je nooit meer kwijt wilt. Maar opeens daalt dat gevoel door allerlei redenen in rap tempo naar beneden. Boeien, zou je denken. De oplossing is toch makkelijk? Je besteedt er gewoon geen aandacht aan. Maar in mijn geval is het niet zo simpel om hem te vermijden. Hij is namelijk mijn buurjongen.

 

 

Miranda Hillers - Liam omslagLIAM
Ken je dat? Op een onverwacht moment, op een plek waar honderden, zelfs duizenden mensen rondlopen, spreek je vluchtig iemand. In die enkele minuten gebeurt er niets speciaals, maar toch blijft die persoon in je hoofd dwalen. Helaas kun je er niet veel mee, eigenlijk niets. Je weet geen naam, laat staan een nummer.Hoe groot is de kans om haar weer te ontmoeten?

Hoe kom ik überhaupt ooit te weten wie ze is? Wat bezielde me om haar niet achterna te gaan? Wat nog belangrijker is: waarom moet mij dit overkomen?
*Zo bijzonder was ze niet. *Zo bijzonder dat ik aan haar blijf denken. Hoe bijzonder zou het zijn als we elkaar ooit treffen?

CHARLIZE
Is het onontkoombaar dat er op deze aardbol iemand rondloopt die mijn ware liefde is? Ik kan me dat nauwelijks voorstellen. Ik dacht dat ik hem had gevonden, maar het was hem niet. Verre van dat. Het gezegde “na regen komt zonneschijn’ wil ik eerst zien, dan pas geloven.

 

Miranda Hillers heeft de Mystery Awards 2017 gewonnen – haar boeken zijn het vaakst genomineerd voor de awards!

Uit het juryrapport:

 De afwisselende perspectieven en tijden werken goed, hierdoor kan je met beiden meeleven en word je steeds nieuwsgierig naar wat er is gebeurd en of ze weer bij elkaar zullen komen.

De schrijfstijl van de schrijver is prettig en dat zorgt ervoor dat je het boek in no time uit hebt. Leuk dat ze steeds met dezelfde zin eindigt en een hoofdstuk begint. Er zit ook nog een spannende laag in het boek, wat zeker een extra toevoeging heeft aan het verhaal en daardoor ook wat meer de diepte in gaat.

Benieuwd?

Indies steun je door hun boeken te kopen!

Klik hier om Kai te kopen als papieren boek.

Klik hier om Liam te kopen als papieren boek.

Klik hier om Kai te kopen als e-book.

Klik hier om Liam te kopen als e-book.