Lynn Robin – Schimmendroom

Lynn Robin - Schimmendroom

Een half jaar geleden wisten Lily en Mason met Eli’s hulp aan Dinah te ontkomen en sindsdien leven ze van stad naar stad als rondreizende straatmuzikanten. Ze leiden hun droomleven… maar Lily herinnert zich nog altijd niets van haar leven voordat ze een Schim werd en wordt nog steeds iedere nacht geplaagd door nachtmerries.

Maar haar nachtmerries gaan tegenwoordig verder dan het Schimmenmeer en ze begint zich af te vragen of er antwoorden over haar vorige leven in haar dromen verborgen zitten.

Lily en Mason doen er alles aan om niet gevonden te worden door de wezens uit de Schimmenwereld – maar dan kruisen ze het pad van een Gids… en hij noemt Lily bij een andere naam: Laila.

Hij weet precies wie ze geweest is voordat ze stierf… en vraagt haar om met hem mee te vechten in de oorlog tegen de Necromancer. In ruil daarvoor kan hij haar antwoorden geven over haar vorige leven.

Is Lily wel wie ze denkt dat ze is? Wiens kant kiest ze in de oorlog? En wat betekent haar verleden voor haar en Mason?

 

 

Schimmendroom is door de jury verkozen tot beste boek 2018.

 

 

Uit het juryrapport:

Leest erg fijn weg, is binnen no-time uit. Personages naar mijn hart.

Lynn schrijft heerlijke verhalen die je snel uit hebt omdat het weinig bladzijden zijn, maar vooral omdat je wilt weten hoe het gaat eindigen. Echte aanraders voor YA-lezers en iedereen die YA een kans wil geven

Het is enorm spannend, het plot zit goed in elkaar. Ik was er stil van. 

Lily en Mason hebben allebei mijn hart gestolen en zijn mijn twee favoriete personages uit de serie.

 

Benieuwd?

Indies steun je door hun boeken te kopen!

Klik hier om Schimmendroom te kopen.