Jury

 

De meiden van Adorable Books

Foto 24-10-17 12 31 48

Hoi!
Wij zijn Danique E, Danique V, Yara en Tedje van Adorablebooks.nl. Wij schrijven vol passie over alles wat te maken heeft met boeken, films en series en bestaan wij sinds 2011! Dagelijks brengen wij onze bezoekers op de hoogte met minimaal één artikel en zo nu dan zelfs een video.

Wij denken dat boeken die in eigen beheer worden uitgegeven zwaar worden onderschat. Vaak wordt er gedacht dat elk boek in eigen beheer niet goed genoeg is voor de uitgeverij, terwijl dit lang niet altijd waar is! Wist je bijvoorbeeld dat de grootste boeken ooit eerst in eigen beheer zijn uitgegeven? Daarom willen wij de negatieve sfeer rondom eigen beheer doorbreken en laten zien dat er zat goede boeken tussen zitten.

 

Eveline Broekhuizen

22882524_10214337861864421_1668796298_o

Hallo, ik ben Eveline Broekhuizen! Ik ben redacteur, schrijfcoach en corrector. Met mijn bedrijf Elibro Tekst & Redactie verbeter ik verhalen en help ik schrijvers tijdens de geboorte van hun boek.

Sinds ik mijn bedrijf in 2013 ben gestart, werk ik veel samen met auteurs die zelf hun boek uitgeven. Het valt me op dat de ‘indies’ dit steeds professioneler aanpakken. Ze zien de meerwaarde in van gedegen redactie en een verzorgde vormgeving. Ik sta deze schrijvers graag bij met mijn kennis van het boekenvak.

Een literaire prijs draagt ook bij aan de professionalisering van het uitgeven in eigen beheer. Bovendien vind ik het mooi dat deze schrijvers, die zo veel zelf uitzoeken en hard werken, de waardering krijgen die ze verdienen. Daarom lever ik graag een bijdrage aan The Indie Awards als jurylid. Ik heb er zin in en ben benieuwd naar alle inzendingen!