Beter nieuws

Terwijl je door de boekwinkel struint, begin je het te voelen. Je kijkt naar de mooie boeken om je heen. Hier en daar bewonder je illustraties. Je pakt een boek op, leest een paar regels van een achterflaptekst en bladert wat. Je voelt het nog steeds. 

Je loopt door en behalve de vlinders in je buik voel je ook ineens twijfel. Je schrijft. Je hebt wat te melden. En je wil dat graag delen. Maar de vraag of er tussen al die boeken wel ruimte is voor jouw boek, die blijft. 

Ieder jaar komen er ruim twintigduizend boeken uit in het Nederlands. Veel hè? Het goede nieuws is: daar past jouw boek heus nog bij. Het slechte nieuws is dat je nogal wat concurrentie hebt. 

Gelukkig is er behalve een beetje slecht en een beetje goed nieuws vooral veel beter nieuws. Dat ben jij. Jíj maakt jouw boek. Jouw stem zorgt ervoor dat jouw boek uniek is.  

Durf jij te luisteren naar de vlinders in je buik? Durf je jezelf in de spiegel aan te kijken en te zeggen: ik ga de woorden vinden voor wat ik te zeggen heb? 

Het is er tijd voor. 

Jouw boek en jouw boodschap verdienen een plek in de boekwinkel, verdienen lezers, verdienen al jouw aandacht. En samen zorgen we ervoor dat jouw boek écht van jou is. 

Ben jij er klaar voor de lezer iets van jouw vlinders te laten voelen? Dan hoor ik graag van je!Deze post komt van onze partner, Simone Lier

Klik hier voor een overzicht van al onze partners.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s