Schrijf een prentenboek

Droom jij al zolang je je kunt herinneren over het schrijven van een kinderboek? Stel je voor, hoe geweldig het zou zijn om je eigen kinderboek in handen te hebben. Hoe leuk het is om kinderen jouw verhaal te zien lezen. Maak die droom nu waar. Met mijn 25+ jaar aan ervaring in boekontwerp heb ik al veel auteurs mogen helpen met de vormgeving van hun boek, van autobiografie tot prentenboek. Daarnaast heb ik ook kinderboeken geïllustreerd. Wanneer je met mij werkt doe ik niet alleen de vormgeving of maak ik de illustraties, ik denk mee en geef tips gedurende het hele proces. Omdat ik zowel vormgever als illustrator ben, loopt het illustratie- en vormgevingsproces bij mij tegelijk. Zo kan ik direct een illustratie aanpassen als tekst en oorspronkelijke illustratie niet goed op de pagina passen. Wanneer vormgeving en illustraties tegelijk klaar zijn, maak ik er een drukbaar bestand van en stuur dat naar de drukker of het platform waar jij je boek wilt uitgeven.

Heb je een geweldig idee voor een prentenboek maar je hebt geen idee waar je moet beginnen? Mail me voor een vrijblijvend gesprek waarin ik al je vragen beantwoord.

Deze informatie komt van onze partner DTP-hulp.nl. Klik hier voor een overzicht van al onze partners.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s